Zaha nem megy kölcsönbe

A Manchester United menedzsere, David Moyes magyarázatot adott Wilfried Zaha jelenlegi helyzetére kölcsönadása kapcsán.


A Crystal Palace együttesétõl tavaly télen szerzõdtetett, de a csapathoz egy visszakölcsönözést követõen csak nyáron csatlakozott szélsõ számos Premier League-ben érdekelt klub figyelmét felkeltette, akik a januári átigazolási idõszakban idõlegesen szerették volna igénybe venni szolgálatait.

 

Azonban Zaha egyre többször kapott helyett a meccsnapi keretben Ashley Young és Nani sérülései okán, amely meggyõzte menedzserét arról, hogy nem engedheti el kölcsönbe az angol válogatott játékost. Miután három nappal a Chelsea elleni idegenbeli rangadót követõen a Sunderland elleni Ligakupa elõdöntõ visszavágó vár a csapatra, így nem lenne meglepõ, ha szerep hárulna majd a trükkös középpályásra is.

 

 

"Megmondtam Wilfnek, ha nem tudok számára játéklehetõséget biztosítani, akkor kölcsön fogom adni" - kezdte Moyes.

 

"De addig nem mehet kölcsönbe, amíg Young és Nani sérülés miatt nem bevethetõ. Meglepõ számomra, hogy ilyen helyzetben bárki lehetõségként gondolt erre."

 

Mint arról tegnap beszámoltunk, Zaha csütörtökön állítólag nehezen viselte, amikor közölték vele, hogy a téli átigazolási idõszakban nem kerülhet kölcsönbe.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!