Moyes: A Vörös Ördögök a legnagyobbak

David Moyes szerint továbbra is a Manchester United a legnagyobb klub a világon.


A Vörös Ördögök menedzsere egyértelmû választ adott az újságírók kérdésére amikor arról kérdezték, hogy a csapata jelenlegi pozíciója a bajnokságban, illetve a helyi rivális Manchester City formája befolyásolja-e a klub helyzetét a futballban vagy, hogy a Unitedrõl ismeretes varázslat elmúlóban van-e.

 
"Nem szükséges erre választ adnom, mert a Manchester United nem csak a legnagyobb klub az országban, de a legnagyobb klub az egész világon" - mondta Moyes. "Végül is ez a válaszom. A Manchester United a legnagyobb klub."
 
"Egyáltalán nem hiszem, hogy a varázslat múlóban lenne. Néhány mérkõzés nem úgy alakult mint ahogy szerettük volna, de ettõl még semmi sem halványult el. Igazából csak pozitívan gondolkodok."
 
 
A menedzsert arról is megkérdezték, lehetséges-e, hogy annak ellenére, hogy a klub tavaly májusban rekordnak számító huszadik alkalommal nyerte meg a bajnoki címet, a játékosok mégsem tekintenek vonzó célállomásként az Old Traffordra.
 
"Én ezt nem így látom" - válaszolt. "Egyáltalán nem. Legalábbis az utazásaim, és az alapján a számos nagy játékos szerint akik a Manchester Unitedhez akarnak csatlakozni ez biztos nem így van."
 
"Lehet, hogy néhány játékos más klubokhoz akar igazolni a pénz miatt, de ha megkérdezzük, hogy melyik csapat címerét akarják viselni, akkor a Manchester Unitedet fogják megemlíteni a klub státusza miatt és minden más miatt amit errõl a klubról tudni lehet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!