Moyes csalódott

A Manchester United menedzsere, David Moyes úgy érzi, játékosai balszerencsések voltak, hogy vereséggel kellett távozniuk a Stamford Bridge-rõl, de kifejezte csalódottságát csapata védekezését illetõen a Chelsea három góljánál.


Bár az elsõ félidõ oroszlánrészében õk birtokolták a labdát, a United mégis 2-0-s hátránnyal mehetett szünetre Samuel Eto'o duplájának köszönhetõen, a hazaiak a második félidõ elején pedig hamar megszerezték harmadik góljukat is a kameruni támadó révén.

 

"Azt kell hogy mondjam, balszerencsések voltunk, amiért két gólos hátránnyal kellett szünetre vonulnunk" - kezdte Moyes.

 

"Nem volt szerencsénk az elsõ gólnál, de az utána pontrúgásokból bekapott gól a mi hibánk. Borzasztó volt a védekezésünk a második gól elõtt, de ugyanez elmondható a fordulás után kapott találatról is."

 

Azonban a Vörös Ördögök nagy sebességi fokozatú kezdésével elégedett volt Moyes, és úgy érzi, hogy csapata a helyzetkihasználásban gyengélkedett, mert ha lehetõségeiket kihasználták volna, sokkal szorosabb lehetett volna az összecsapás végkimenetele.

 

"Úgy gondoltam, hogy idõnként kimondottan jól játszunk, különösen a mérkõzés elsõ periódusában" - tette hozzá.

 

"Volt néhány lehetõségünk, de hiányában voltunk valamiféle extrának, olyasvalakinek, aki képes lehet kihasználni a helyzeteinket."

 

 

A Manchester United csalódást keltõ délutánját tovább tetézte a csapatkapitány, Nemanja Vidic hosszabbításbeli piroslapja, amelyet Eden Hazard felrúgásáért kapott. A kõkemény szerb hátvéd így három mérkõzést kihagyni kényszerül, de Moyes úgy érzi, a kiállítás ebben az esetben több, mint kemény ítélet volt.

 

"Nem hiszem, hogy kiállítás volt."

 

"Talán a fáradtságának volt betudható, hogy elkésett belépõjével, amikor Hazard elment mellette, de nem hiszem, hogy piroslapot érdemelt volna emiatt."

 

Kemény napja ellenére Moyes hangulata nem arról árulkodott, hogy feladta volna a bajnokságot, és bár a United ebben a fordulóban már 14 pontra sodródott a listavezetõ Arsenaltól, a skót menedzser arra kéri játékosait, hogy most egy kicsit vonatkoztassanak el, míg a szerdai, Sunderland elleni Ligakupa elõdöntõ visszavágó a korábbiaknál is nagyobb jelentõséggel bír majd.

 

"Igencsak messze állunk a bajnokság élmezõnyétõl, de soha nem fogjuk azt mondani, hogy a hajó elúszott számunkra."

 

"Minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni, hogy amilyen gyorsan csak lehet, kimásszunk a jelenlegi helyzetünkbõl. Továbbra is azt mondom, a lehetõ legjobb dolog, amit ilyen esetben tehetsz, hogy mész és megnyered a következõ mérkõzésedet, mi pedig erre fogunk törekedni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!