Berbatov: Ne írjanak le bennünket!

A csatár úgy érzi, a United készen áll kupák vadászatára.


A Manchester United csatára, Dimitar Berbatov szerint aki leírja a Unitedet, az nem normális.

A Vörös Ördögök a második helyen állnak a bajnokságban egy ponttal az Arsenal mögött azelõtt, hogy ez a két csapat hétfõn összecsap egymással az Old Traffordon.

A bolgár támadó az utóbbi bajnokin visszatért ahhoz a formájához, melyet a szezon elején is mutatott és öt gólt sikerült lõnie a Blackburn ellen.

 

 



Azonban a United egyelõre idén nem játsza azt az erõs játékát, mely az utóbbi 20 évben jellemzõ volt rá, míg az Ágyúsok úgy tûnik elérték legjobb formájukat.

Berbatov figyelmezteti a kétkedõket, míg az Arsenal remek focit játszott, most hatalmas teszt elé állnak az Old Traffordon és Sir Alex Ferguson csapatát soha nem szabad leírni.

"Azokkal a gólokkal, amiket mi szereztünk, senki ne mondja, hogy a Manchester United nem esélyes a bajnoki címre, mert aki így gondolja, az buta." - mondta a bolgár támadó.

"Ez válasz azoknak, akik ezt hiszik és érezzék magukat kellemetlenül, mert ez a Manchester United, ahol az ember a világ legjobb játékosaival játszhat együtt!"

"Az Arsenal nagy futballt mutat. Szeretem nézni a játékukat, mert ellenõrzésük alatt tudják tartani a mérkõzéseket és próbálnak mindig szép futballt játszani. Ám most velünk fognak találkozni és ez nagy kihívás lesz a számukra, biztosan nagy mérkõzés lesz."

Idõközben kiderült, a Blackpool elleni mérkõzést január 25-én pótolja a Manchester United.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!