Cél a szurkolók kiengesztelése

David Moyes szeretné, ha csapata a Ligakupa döntõjébe való bejutással engesztelné ki a Manchester United szurkolóit.


A Vörös Ördögök szerdán a március 2-án a Wembleyben rendezendõ döntõ reményében a Sunderlandet fogadják az Old Traffordon a Ligakupa elõdöntõjének visszavágója keretében, amely mérkõzést a Fekete Macskák 2-1-es elõnybõl kezdhetik az elsõ mérkõzés eredményeként. A hátrányt azonban pokoli hangulatban, a csapat tizenkedettik játékosaként jelenlévõ szurkolók segítségével ledolgozhatják a hazaiak.

 

Megfigyelhetõ volt a Samuel Eto'o mesterhármasának, illetve Javier Hernandez szépítõgóljának köszönhetõ Chelsea elleni 3-1-es vereség alkalmával, hogy a csapatot idegenbe is elkísérõ vendégtábor milyen hangos támogatásáról biztosította David Moyes személyét és a csapatot a csalódást keltõ eredmény ellenére.

 

 

Nemanja Vidic Eden Hazard ellen elkövetett szabálytalansága ellentételezéseként kapott kiállításával együtt járó három mérkõzéses eltiltását a Sunderland elleni mérkõzésen kezdi meg, így semmiképpen nem lehet csapata segítségére a Ligakupa elõdöntõben, de a menedzser tántoríthatatlan azt illetõen, hogy ha a csapat megtalálja okát védekezésbeli gyengélkedéseiknek, emlékezetes éjszakát varázsolhatnak hét közben az Old Traffordon.

 

"Úgy fogunk kimenni a pályára, hogy minden tõlünk telhetõt bele fogunk adni a továbbjutásért" - mondta Moyes a MUTV-nek.

 

"Szeretném, ha valamivel örömet szerezhetnénk a szurkolóinknak. Mostanság nem volt túl sok ilyenben részük, ezzel teljesen tisztában vagyok, de azt gondolom, hogy az nem volt túl rossz, ahogyan ma játszottunk. A játékosok jól játszottak, de ha úgy védekezel, ahogy mi tettük, akkor azzal nagyban megnehezíted a dolgod."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!