Januzajt dicséri Macari

A Manchester United legendája, Lou Macari Adnan Januzajt dicsérte, aki újabb kiváló teljesítményt mutatott be.


 Egy olyan mérkõzésen, melyre nem sokáig emlékeznek majd az eredmény miatt, Adnan Januzaj bebizonyította, több mint képes megbirkózni a bajnokság legjobb védõi közé tartozó játékosokkal is.

 

A Vörös Ördögök 44-ese állandó fenyegetést jelentett az elsõ játékrészben, tele volt önbizalommal, miközben idõrõl-idõre a Chelsea védelmére vezette a labdát. Ez a teljesítmény az MUTV szakértõjének figyelmét is felkeltette.

 

"Nézd meg Januzajt és azt, milyen benyomást gyakorol!" - mondta a skót. "Megkapja a labdát és azon van, hogy a védõkre vezesse. Néha elveszíti azt, de ez nem számít, mert kimagaslik."

 

 

Nem idegen, hogy Januzajt korát meghazudtoló teljesítménye miatt dicsérik, de Macari szerint a tegnapi találkozó különösen jelentõs volt, mert megmutatta, hogy Adnan a tapasztalt Chelsea védõkkel is képes megbirkózni.

 

"Nagy teszt volt ez számára és azt gondolom, remekül megoldotta. Nem szerzett gólt, a vesztes csapat tagja volt, de olyan dolgokat tett, ami nem egy 18 éves játékosra, hanem tapasztalt játékosokra jellemzõ."

 

"Fényes szikra volt a Chelsea ellen és David Moyes tudni fogja, hogy biztosan beteheti õt ezután a nagy meccsekre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!