Cleverley a döntõt célozza meg

Tom Cleverley szerint mindenki számára felemelõ lenne az, ha legyõznék a Sunderlandet ma és bejutnának a Ligakupa döntõjébe azután, hogy nehezen indult a 2014-es esztendõ számukra.


 A Vörös Ördögök ma este a Capital One Cup elõdöntõjének visszavágóján fogadják az Old Traffordon a Fekete Macskákat. David Moyes csapata az elsõ meccsen 2-1-es vereséget szenvedett és úgy várja a találkozót, hogy legutóbbi öt meccsébõl négyet elbukott.

 

Cleverley szerint a United mindent megtesz majd azért, hogy gyõzelemmel végzõdjön az este, tudva azt, hogy egy gyõzelem nagy lökést jelentene táboron belül.

 

"Nagyon felemelne ez mindannyiunkat" - mondta a ManUtd.com-nak. "Lehet, hogy rossz idõszakon megyünk át, de ez egy kupa elõdöntõje és meg kell nyernünk azt."

 

"Úgy vélem, nagyszerû hangulat lesz, egy esély lesz arra, hogy egy kupadöntõt a Wembley-ben játsszunk, ami személy szerint olyan, amilyenben még nem volt részem. Egy jó eredmény szerdán azt jelentené, hogy trófeát nyerjünk és ez az, amirõl ez a klub szól."

 

 

Mivel a Sunderlandnél az elõny, Cleverley arra számít, hogy Gus Poyet csapata betömörül saját kapuja elé a meccs elején, de a középpályás bízik abban, hogy a United kész feltörni a vendégek védelmét.

 

"Valószínûleg próbálják majd védeni az elõnyüket. Van néhány játékosuk, akik áthatnak nekünk és kontrákra fognak játszani."

 

"Türelmesnek kell lennünk, ha nem sikerül áttörnünk õket, de azt hiszem, ez egy olyan este számunkra, amikor a meccs elején is jól kezdjünk. Igazán nagy tempóban játszhatunk ma. A szurkolók szerepe is fontos lesz - tudjuk, mennyit jelentene a szurkolóknak az, hogy a Wembley-be mehessenek, ezért mindannyian elhatároztuk, hogy ott leszünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!