Fletcher: De Gea erõs karakter

Darren Fletcher szerint David De Geát bántja, hogy nem sikerült a hosszabbítás utolsó perceiben Phil Bardsley lövését hárítania a Ligakupa elõdöntõjében, de a spanyol kapus erõs karakter és ez nem fogja megtörni eddigi remek teljesítményét.


A 119. percben Bardsley  lövése kicsúszott  De Gea markából, és átcsorgott  a gólvonalon, de Javier Hernandez találatával, egy pillanat alatt visszahozta a Vörös Ördögök esélyét a döntõbe jutáshoz.

 

A tizenegyes párbajban, nem a spanyol hálóõrön múlott a United további sorsa, aki a Fekete Macskák két lövését is hárítani tudta.

 
 
"David fantasztikus volt" - mondta Fletcher az MUTV -nek. 
 
"Az elmúlt 18 hónapban nem hiszem, hogy volt nála jobb kapus. Tényleg fantasztikus volt.  Az egyik legjobban teljesítõ játékosunk ebben a szezonban."
 
"Persze õ is csalódott most, mint mindannyian, de minden rendben lesz vele a továbbiakat illetõen. Top formában fog védeni, ahogy ezt eddig megszokhattuk tõle. David mindent megtett, két tizenegyest is kivédett, nem hibáztathatja magát. Nekünk kellett volna jobban teljesíteni és értékesíteni a tizenegyeseket."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!