Fletcher fájlalja a kihagyott lehetõséget

Darren Fletcher nem tudta elrejteni csalódottságát a szerdai Ligakupa elõdöntõben elszenvedett vereség miatt.


A Vörös Ördögök tegnap esélyesebbként állhattak neki a döntõbejutást jelentõ gyõzelem elérésének, de a drámai fináléban sem sikerült élniük a büntetõpárbaj adta lehetõséggel.

 

"Nagyon csalódottak vagyunk, korábban kellett volna eldöntenünk a meccset" - mondta Fletcher az MUTV-nek.
 
"Nagyon akartuk ezt a gyõzelmet és az utolsó pillanatban sikerült is gólt szereznünk, hogy megõrizzük az esélyünk a továbbjutásra. Ez egy mentális csata volt. Az egész mérkõzés alatt küzdöttünk és az utolsó percig gyõzni akartunk. A tizenegyespárbaj egy kicsit lottó is... de nagyon csalódottak vagyunk a kihagyott lövések miatt."
 
Fletcher volt a Unitedból az egyetlen, aki 12 yardról betalált a párbaj során, amit Danny Welbeck és Phil Jones mellélõtt, míg Adnan Januzaj és Rafael lövését védte Vito Mannone.
 
 
"Azt hittem, Chicharito találata erõt ad majd az összpontosításhoz" - tette hozzá Fletcher.
 
"Arra számítottam, hogy a drámai finálé megtöri majd a Sunderland játékosait, de hogy nekünk csak egyet sikerül értékesíteni az Old Traffordon, azt nem hittem volna. Nincs mit tagadni, ez nagyon kiábrándító." 
 
Fletchert egy cseppet sem vigasztalja, hogy sikerült értékesítenie a tizenegyest, és egy év kihagyást követõen, felépülve betegségébõl, nem sokkal visszatérését követõen, a csapatkapitányi karszalagot is viselhette az Old Traffordon.
 
"Örülök, hogy visszatérhettem, de az ezzel kapcsolatos szentimentális dolgokat már magam mögött hagytam. Nagyszerû érzés volt a csapatkapitányi karszalagot viselni, de ez sem tesz boldoggá, nem jelent semmit, ha nem sikerül gyõznünk. Félreértés ne essék, természetesen egy szép pillanata az életemnek a visszatérés, és hogy a karszalagot is viselhettem, de ez nem vigasztal most. Nagyon csalódott vagyok a verség miatt."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!