Vidic óvatos lenne Januzajjal

A Manchester United kapitánya, Nemanja Vidic szerint létfontosságú, hogy Januzaj fejlõdésére nagy figyelmet fordítsanak és, hogy a vele szembeni elvárásokat is a helyén kezeljük, ugyanis ennek a fiatal srácnak még csak most kezdõdik a karrierje.


Miután berobbant a köztudatba, Januzaj volt eddig a Vörös Ördögök egyik legnagyobb reménysége. A 18 éves játékos kreativitása - különösön Wayne Rooney és Robin van Persie hiányában - olyan erõforrás volt amivel egyre szívesebben élt a csapat az elmúlt hetekben.

 
Az elsõ csapat kiszolgáltatottsága lehetõvé tette, hogy kitudjon bontakozni és egyre több felelõsséget vállaljon magára - különösen pontrúgásoknál és a támadóharmadban - de Vidic véleménye szerint az a háttérmunka is nélkülözhetetlen, amit a David Moyes, az edzõi stáb, és a tapasztaltabb játékosok végeznek, hogy elõsegítsék Januzaj fejlõdését.
 
"Adnan remekül teljesít" - mondta Vidic az Inside United magazinnak. "Óriási teheteség, és nagy lehetõségei lesznek a jövõben. Nagyon fiatal, még csak 18 éves, ezért óvatosnak kell vele lennünk."
 
 
"Nem kell túl hamar túl sokat várni tõle, a menedzser majd ezt megoldja. Adnan nagy tehetséggel van megáldva, de még tud fejlõdni. Keményen kell majd dolgoznia, hogy nagy dolgokat tudjon elérni, viszont erre minden képessége megvan."
 
"Ha a Manchester Unitednél akarsz sikeres lenni, akkor minden héten jól kell teljesítened. Ez nagy kihívás, ezért mondom, hogy óvatosnak kell lenni a fiatal játékosokkal amikor arról beszélünk, hogyan fog majd fejlõdni a személyiségük és a tudásuk. Tizennyolc évesen rengeteget kell edzened, hogy fejlõdj és, hogy egyre jobb legyél. Õ egy tehetség, egy nagyon jó játékos. Biztos vagyok benne, hogy minden tõle telhetõt meg fog tenni, hogy sikeres legyen, mert nagy jövõ áll elõtte.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!