Mourinho: Mata boldog, hogy a Unitedet választhatja

A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho megerõsítette, hogy Juan Mata készen áll, hogy átessen az orvosi vizsgálaton a Manchester Unitednél és boldog, hogy elhagyhatja a Stamford Bridge-t.


A 25 éves játékos átigazolása az Old Traffordra várhatóan pénteken fog megvalósulni, egy kis késéssel ugyan - aminek az volt az oka, hogy a Chelsea tárgyalásokat folytatott Mohamed Salah-al, ráadásul a idõjárás sem kedvezett a repülésnek, amikor Mata helikopterrel érkezett volna Manchesterbe.

 
Mourinho a mérkõzésük elõtti sajtókonferencián erõsítette meg, hogy Mata a bajnokokhoz tart és boldog, hogy David Moyes fiaihoz csatlakozhat.
 
"Engedélyt adtunk Juannak, hogy elutazzon, és átessen az orvosi vizsgálaton a Manchester Unitednél" - mondta a riportereknek.
 
 
"Megkérdeztem tõle amikor ajánlat érkezett érte: 'Tényleg örülsz, hogy elmehetsz?' Õ pedig így válaszolt: 'Igen, boldog vagyok.'
 
"Õ egy nagyszerû játékos. Annak ellenére, hogy nem játszott túl sokat nálunk, szerintem még mindig hasznos lehet a számunkra. Ez egy jó döntés Juan részérõl. Ez a  Premier League-nek is jót fog tenni, az ajánlat amit kaptunk, az pedig a megfelelõ ajánlat volt."
 
"Ezzel a két ügylettel (Juan Mata és Kevin de Bruyne eladása) nagyon jó helyzetbe hoztuk magunkat a pénzügyi fair play szempontjából."


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!