Ferguson: Még nem dõlt el semmi

Sir Alex Ferguson úgy véli, még semmi sem dõlt el a Pemier Leauage trófeájáért folytatott harcban.


A skót edzõlegenda szerint, hat csapat áll úgy jelenleg, hogy esélyes lehet a címre, és bevallja, hogy nagyon élvezi ilyen szinten követni az eseményeket. 

 

A United egykori fõnöke, aki még aktívan részt vesz a klub  igazgatótanácsának munkájában, és immár az UEFA edzõ-nagyköveteként a futballvilág életében is, elismeri, hogy a városi riválisok jelenleg jobb helyzetben vannak, de mindenképpen egy rendkívül izgalmas hajrára számít.
 
Sir Alex a Sky Sports News-nak a következõket mondta: " Idén elsõ alkalommal úgy néz ki, hogy akár öt vagy hatlovas is lehet a verseny.
 
"Angliában még mindig nem könnyû trófeát nyerni. Még mindig ez a legkiegyenlítettebb és legnehezebb bajnokság."
 
"El kell ismernem, a Manchester City  jól játszik. Nem vitás, õk nagy esélyesei az idei versenynek. Szint úgy az Arsenal."
 
"Minden felõl azt lehet hallani, hogy nem lesznek képesek kitartani, de már a szezon második felében vagyunk, és õk még mindig az élen vannak. Aztán  ott van a sarkukban a Chelsea, az Everton és a Tottenham."
 
 
"A United pedig, mindig is a szezon második felében húzott bele, így azt hiszem egy hihetetlen izgalmas küzdelem lesz idén a Premier League-ben."
 
Arra a kérdésre, hogyan látja a United esélyeit  idén, Sir Alex elmondta: "A Manchester United bármit meg tud tenni, ezt higgyék nekem..." 
 
"Õk már olyan hatalmas tapasztalattal és a történelmi filozófiával rendelkeznek, hogy bármi elképzelhetõ."  
 
"Jelenleg csak úgy követem õket, mint bármelyik elkötelezett rajongója a klubnak. Most már nem a srácokat kínzom, csak magamat, ha nem jól mennek a dolgok. Velük örülök és velük bánkódom, ahogy bárki más, de boldog vagyok minden egyes alkalommal, amikor láthatom õket a pályára vonulni."
 
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!