Moyes: Mata az elsõ a sok közül

A Manchester United menedzsere - David Moyes - elmondta, hogy egy izgalmas csapat építése a célja és Juan Mata érkezése még csak a kezdet.


 A középpályást klubrekordnak számító összeg ellenében sikerült megszereznie a Unitednek és a MUTV-nek Moyes elmondta, hogy a Vörös Ördögök szurkolói számíthatnak több érkezõre is.

 
"Egy izgalmas csapatot szeretnék építeni" - mondta Moyes szombaton. "Mindig is ez volt az az út, amin járni akartam és a saját elképzeléseimet szerettem volna megvalósítani. Az igazat megvallva más járható utat nem is ismerek."
 
 
"A gyõzelem a célom és szeretnék adni valamit a szurkolóknak, mert az igazság az, hogy eddig ez nem sikerült túl gyakran. Amit ezzel mondani akarok az az, hogy ez csak az elsõ igazolás volt a sok közül. Juan érkezése még csak a kezdet."
 
Amikor arról kérdezték, hogy januárban lesz-e még érkezõ, Moyes óvatos volt, de optimista maradt:
 
"Nem hiszem, hogy januárban sikerülne összehozni egy újabb igazolást. Jelenleg is dolgozok rajta és teszem a dolgom. Konkrétan tudjuk, hogy mit szeretnénk csinálni és ha változás lesz az utolsó héten, ami néha megtörténhet, akkor próbálkozni fogunk. Nagyon remélem, hogy még számos érkezõ fogja követni Matát, de ezekre fõként nyáron kell majd számítani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!