Young: Essünk neki a Cardiffnak

Ashley Young szerint a Manchester Unitednél mindenki eltökélt, hogy megforgassák a kardot a walesi csapatban és visszaállítsák az Old Trafford nyújtotta félelmet.


Míg az Álmok Színháza egy erõd volt a történelem folyamán, addig a Vörös Ördögök ebben a bajnoki szezonban már ötször vesztettek otthon, majd a Sunderland elleni Ligakupa elõdöntõ visszavágóján drámai tizenegyes párbajban maradtak alul a Fekete Macskákkal szemben szintén az Old Traffordon.

 

A United Review-nek adott exkluzív interjúban Young azt magyarázta, miért kell a Unitednek egy jó rajt és korai gól annak érdekében, hogy nem kívánt idegességtõl mentesüljön az stadion.

 

"Mindenkit feldobna és ez a célunk" - magyarázta Young. "Mindig ezt akarjuk játszani - mindig támadni akarunk, különösen az Old Traffordon. Sokat akarjuk birtokolni a labdát, helyzeteket akarunk kialakítani, azt akarjuk, hogy az ellenfél játékosai védekezzenek és ezt kell tennünk ma este az elsõ sípszótól kezdve."

 

Mikor arról kérdezték Youngot, hogy az Old Trafford adta félelem elmúlt-e a vendégcsapatokból, a szélsõ így reagált: "Nem hiszem, hogy teljesen elmúlt volna, de néhány csapat idejött és olyat mutatott, amihez a játékosok, stábtagok és a szurkolók sincsenek hozzászokva. Nem akarjuk ezt folytatni. Azt akarjuk, hogy akik ellátogatnak hozzánk, féljenek tõlünk. Remélhetõleg az elsõ néhány perc után a Cardiff azt sem fogja tudni, mi történt!"

 

 

Ebben a szezonban a találkozókra kilátogató drukkereket többször dicsérték azért, ahogy a csapat mögé álltak és Young - aki közismerten szeret feltûnni a szurkolók között, amikor sérült - üzent a Red Army-nak, megköszönve támogatásukat.

 

"Csak annyit mondanék, továbbra is legyen hitük. Fantasztikus volt az a szurkolás, amit otthon és idegenben is adtak. Mindenki tudja, hogy nem úgy mentek a dolgok, ahogy mindenki szerette volna, de a szurkolók mindig mögöttünk voltak az elsõ sípszótól az utolsóig. Nagyon hálásak vagyunk a támogatásukért és csak annyit üzennék nekik, hogy tartsanak ki, mi pedig mindent elkövetünk, hogy visszafizessük a hihetetlen támogatásukat."

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!