Young: Az egyik legszebb gólom volt

Ashley Young elégedett, hogy sikerült gólt szereznie a Cardiff ellen és reméli, hogy ezzel is közelebb tudott kerülni ahhoz a célhoz, amit kitûzött magának a szezonra.


A United szélsõje kiemelkedõ teljesítményt nyújtott a keddi mérkõzésen. A mérkõzés elején az õ beadása után tudta Robin van Persie megszerezni a vezetést, majd a második félidõben maga Young is betalált.

 
A jatákos a legutóbbi hét mérkõzésén három alkalommal is a hálóba tudta juttatni a labdát, ezzel pedig az elmúlt hetekben sikerült magára vonnia az emberek figyelmét. A mérkõzés után Young érthetõen elégedett volt a góljával és örült a gyõzelemnek.
 
"Az egyik legszebb gólom volt" - mondta az MUTV-nek. "Amikor eltaláltam a labdát, már éreztem, hogy jó esély van arra, hogy bemegy, és azt hiszem, hogy már az elõtt ünnepeltem, mielõtt ténylegesen érintette volna a hálót. Örömmel tölt el, hogy sikerült gólt szereznem, de a legfontosabb dolog az volt, hogy sikerült megszereznünk a három pontot. Természetesen többször kéne gólt szereznem. Kitûztem magam elé a célokat a szezon elején és úgy gondolom, hogy jó úton haladok. Remélhetõleg tudok majd erre építeni, szóval most csak várnunk kell és figyelni."
 
 
"Több gólt is szerezhettünk volna, de a célunk a három pont volt és ezt sikerült elérnünk. Rossz érzés volt az, hogy csak 2-0 lett a vége és a mérkõzés után volt is errõl szó az öltözõben. Viszont megnyertük a mérkõzést, szóval elégedettek vagyunk. Erre fogunk építeni."
 
Amikor a menedzsert Ashley Young szenzációs találatáról kérdezték, teljes mértékben le volt nyûgözve és dicséretekkel halmozta el a huszonnyolc éves szélsõt és elmagyarázta, hogy a hozzáállásával és a góljaival hogyan juttathatja magát több lehetõséghez.
 
"Mindenki tudja, hogy Ash képes erre és nagyon hálás vagyok neki, mert kemény munkát végzett a mérkõzésen. Hatalmas verseny folyik a helyekért a csapaton belül és látszott, hogy szeretne bizonyítani" - mondta Moyes.
 
"És ezt meg is tudja tenni, ha továbbra is hozza a gólokat, vagy sikerül helyzeteket kialakítania. Ash beadását követõen tudta Antonio Valencia a kapura fejelni a labdát, ami azonban visszapattant a felsõ lécrõl, de Robin értékesíteni tudta a helyzetet. Szóval egy gól és egy gólpassz fûzhetõ a neve mellé. Le a kalappal elõtte."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!