Ferguson kizárja a veretlenségi sorozatot

Jelenleg 15 meccs alatt még veretlenek a Vörös Ördögök, ezért néhányan úgy gondolják, a Manchester United beállíthatja az Arsenal 2003/04-es rekordját és veretlenül lehet bajnok.


Ferguson mester azonban úgy gondolja, hogy annyira kiszámíthatatlanok ebben az évben a Premier League csapatok, hogy nincs remény megõrizni a veretlenséget az egész szezon során.
 

„Nem fog megtörténni még egyszer. Abban az idõben az Arsenal 12 döntetlent ért el, ami nagyszerû eredmény volt, de a jelenlegi ligában egy percig sem gondolhatja senki, hogy veretlenül ússza meg a szezont.” – kezdte Ferguson mester.

 

 

„Ez egy lenyûgözõ év. Mi is sok pontot vesztettünk már, de ugyan ez igaz a Chelseare, Arsenalra, és a Tottenhamre is. Az elemzések nem vezetnek sehova, mert egyre szorosabb a mezõny a ligában.”

 

„Olyan, mint a Championship (az angol másodosztály – a szerk.), ahol ha 2 meccset egymás után megnyersz, már rájátszást érõ helyen vagy, viszont 2 vereség után könnyen a 4. - 5. helyen találhatod magad, vagy lejjebb. A Premier League is kezd erre hasonlítani. A Sunderland sem állt túl fényesen pár hete, de megnyertek néhány meccset egymás után, és most európai kupát érõ helyezésért küzdenek.”

 

A United következõ összecsapása a listavezetõ Ágyúsokkal lesz hétfõn, majd vasárnap a Stamford Bridgre látogatnak a Chelseahez, amely kettõs lehetõséget biztosít a riválisok elõli meglógásra, és az új évet már tekintélyes elõnnyel kezdhetné a csapat. Sir Alex azonban elõvigyázatos, mert a bajnoki tabellán nem decemberi, hanem a májusi helyezés számít.
 

„Nem hiszem, hogy bizonygatnunk kellene, mennyire jók vagyunk.” – tette hozzá.
 

„Az elmúlt évek alapján az ország egyik legjobb csapata vagyunk, de az Arsenal szintén ez a kategória. Az utóbbi években a Chelsea és mi küzdöttünk a végsõ gyõzelemért, de elõtte sok évig mi és az Arsenal.”
 

„Kemény összecsapás lesz két nagy múltú, fantasztikus csapat között, úgyhogy nagyszerû mérkõzés várható. Bármi is történjen hétfõn, nem hiszem, hogy utána azt lehetne mondani, hogy jelen pillanatban egyik csapat jobb, mint a másik. Ezt majd a szezon végén lehet eldönteni, amikor megtudjuk ki nyerte a ligát. Reméljük mi leszünk azok.”
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!