Young: Még mindig erõs a hitünk

A Manchester United szélsõje - Ashley Young - arról beszélt, hogy a nehéz kezdet ellenére még mindig hisznek a csodában a klubnál.


A Vörös Ördögök 2-0-ra nyerték meg a keddi mérkõzésüket a Cardiff City ellen és Young csillapította azokat a pletykákat, miszerint a United játékosainak már nincsen önbizalmuk.

 
"Mindig is hittünk és soha nem adtuk még fel" - mondta Young a MUTV-nek és a PA Sport-nak. "Nagyon sok ember leírja a csapatot, fõleg mostanában, de mi ezt soha nem tesszük. Mindig hiszünk - nem ismerek olyan embert aki a klubnál dolgozik és kételkedne a csapatban."
 
 
Az angol válogatott szélsõ emellett reméli, hogy a Cardiff elleni siker mozgatórugója lehet az újabb sikereknek és ismét jó formába fog lendülni a csapat.
 
"Minden egyes mérkõzésre összpontontosítanunk kell, ami elõttünk áll és reméljük, hogy tudunk a keddi gyõzelemre építeni" - tette hozzá. "A Sunderland elleni kudarc után létfontosságú volt, hogy újra nyerni tudjunk. Egyértelmû, hogy szeretnénk javulni a bajnokságban. Az elõttünk álló csapatokra akarunk tekinteni és szeretnénk elindulni felfelé a tabellán, hogy elfoglaljuk azt a pozíciót, ahol lennünk kellene. Amíg matematikailag van esélyünk, addig nem fogjuk feladni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!