Anderson új szerzõdésérõl tárgyalnak

A középpályással hosszabbítana csapata.


A Manchester United kész új szerzõdést ajánlani Andersonnak annak érdekében, hogy az Old Traffordon tartsa brazil középpályását, állítja a Manchester Evening News.

Az utóbbi hetekben a középpályás lenyûgözõen teljesít, a Valencia elleni Bajnokok Ligája találkozón az õ góljával egyenlítettek a Vörös Ördögök és úgy tûnik, visszatér azon formájához, melyet a debütáló szezonjában mutatott, miután 2007-ben a Portotól igazolt Manchesterbe.

 

 

 



Anderson jelenlegi szerzõdése 2012-ben jár le, de jelentések szerint a 22 éves játékos tárgyalásokat folytat klubjával új szerzõdésérõl, amelyet mindkét fél üdvözölne.

A brazil játékos ellentmondásos személy volt kezdetektõl az Old Traffordon. Erõs elsõ szezont produkálva élvezte helyzetét, ám azóta sérülések és betegségek miatt karrierje nem úgy alakult, ahogy szerették volna Manchesterben.

Ráadásul nem egyszer került címlapokra viselkedésével. Állítólag csapatától büntetést is kapott, miután engedély nélkül utazott haza Brazíliába, valamint nyáron történt autóbalesete miatt is a lapok elsõ oldalán találta magát.

Egy idõben Anderson szívesen elhagyta volna klubját, ám ebben a szezonban alkotott lenyûgözõ játékának köszönhetõen a United új szerzõdéssel ajándékozná meg.


goal.com


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!