Youngot bántja a vereség

Ashley Young nem tudja leplezni csalódottságát, amiért a United nem tudta gólra váltani mezõnyfölényét és végül vereséget szenvedett a Britannia Stadiumban.


 Úgy tûnt, a Fazekasok elleni meccs korai szakaszát a Vörös Ördögök irányították, de Charlie Adam megpattanó szabadrúgása miatt hátrányba került David Moyes csapata. A második félidõ elején Robin van Persie kiegyenlítette az állást, de öt percen belül Charlie Adam ismét vezetéshez juttatta a Stoke-ot, ezúttal is egy nagyszerû, távoli lövéssel.

 

A United nehézségeit fokozta még Jonny Evans és Phil Jones sérülése, de Young sajnálja, hogy nem tudtak nagyobb nyomást kifejteni ellenfelükre.

 

"Számos alkalommal eljutottunk a tizenhatoson belülre, helyzeteket kialakítva, egy másik napon lõttünk volna hármat vagy négyet is" - mondta az MUTV-nek az angol válogatott játékos.

 

"Az egyik góljuk megpattant, a másik a semmibõl jött távoli lövés volt, de nyilvánvalóan kiábrándító elveszíteni egy mérkõzést úgy, hogy ennyi helyzetet kialakítottunk."

 

"Miután oly sokan felépültek, most elveszítettünk két védõt, ami ismételten sajnálatos dolog, de miután a második félidõ elején betaláltunk, azt gondoltam, megnyerhetjük a találkozót. Nem így lett és most nagyon csalódottak vagyunk."

 

 

A United talán akkor állt legközelebb az egyenlítéshez, mikor a második játékrész végéhez közeledve Asmir Begovic ragyogóan védte Wayne Rooney szabadrúgását, amely után a kapu elõtti kavarodás végén Tom Cleverley a léc fölé lõtt. A United azonban nem tudta értékesíteni a helyzeteit, ami nagyon bántó Young számára.

 

"Adam gólja hatalmas lövés után született, de még azt követõen is tudtuk, hogy visszajöhetünk a meccsbe. A lefújásig játszottunk, de elkeserítõ, hogy nem jött a második gól. Beszéltünk arról, hogy levisszük a labdát az alapvonalig és onnan küldjük be a tizenhatosra, de nem tudtuk befejezni ezeket, ez pedig megbosszulta magát."

 

"A pozitívumokra kell figyelnünk és vissza kell jönni a meccsbe. Miközben ennyi helyzetet alakítunk ki, be is kell lõni ezeket."

 

A meccset nagy szélben játszották, melya nyitott sarkos stadion körül süvített, Young azonban egyáltalán nem fogja a körülményekre a vereséget.

 

"Valóban szeles volt, fõleg bemelegítéskor, de ez csak egy olyan tényezõ, amit kezelni kell. Rendszeresen hasonlóak a körülmények itt."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!