Park megkérdõjelezi Wenger fiait

A középpályás nem biztos abban, hogy az Arsenal játékosai megfelelõ Premier League tapasztalattal rendelkeznek.


A Manchester United középpályása, Park Ji-sung szerint Arsene Wenger csapatának nehéz dolga lesz, hogy végig versenyben legyenek a bajnoki címért, mivel úgy gondolja, nem elég tapasztaltak. A dél-koreai játékos szerint az Arsenal küzdeni fog azzal, hogy folyamatosan fenn tudják tartani a sok fiataljuk jó formáját.

Az Ágyúsok az Old Traffordra látogatnak hétfõ este annak reményében, hogy sikerül megállítani a Vörös Ördögök bajnoki veretlenségét és a tabella élén tudnak maradni.

Park szerint a londoniak tapasztalatát tekintve sok a kérdõjel és ezek ott is maradnak addig, míg nem sikerül bizonyítaniuk.

 

 



"Az Arsenal megmutatta, mennyire jók" - kezdte a középpályás. "Van néhány fiatal játékosuk, akik idén nagyon jól teljesítettek és ebben a szezonban már több tapasztalattal is rendelkeznek. De nekünk még több van, és ez az egyik legfontosabb dolog a bajnoki verseny során."

"Az Arsenal most nagyon jól megy, de majd márciusban, mikor a nyomás egyre nõ, akkor kellenek igazán a jó eredmények."

Park bízik abban, hogy az Arsenal ellen is folytatni tudják veretlen szériájukat. A közeli múlt a United mellett szól, ugyanis az utóbbi öt találkozón az Ágyúsok nem tudtak nyerni, ráadásul négy meccsen vereséggel zártak Sir Alex Ferguson csapata ellen.

"A jó teljesítményünk az Arsenal ellen is folytatódni fog" - folytatta Ji. "Nagyon jó, gyõzelmi hangulatban vagyunk. A közelmúltban több remek teljesítményt nyújtottunk akár a Blackburn, vagy a Valencia elleni találkozókra gondolva."

"Meg tudjuk csinálni ezt az Arsenal ellen is!"

Eközben Dimitar Berbatov azt reméli, ott tudja folytatni, ahol abbahagyta a Blackburn ellen, amikor a 7-1-es gyõzelembõl öt találattal vette ki a részét.

"Nagyon jól érzem magam" - mondta a bolgár az MUTV-nek.

"Jól teljesítünk. Nem csak én, az egész csapat. Egy ponttal az Arsenal mögött vagyunk úgy, hogy egy mérkõzéssel kevesebbet játszottunk."

"Mindkét csapatnak nagyon fontos találkozó lesz. Talán mi elõnyben vagyunk a hazai pálya miatt, de idén a londoniak nagyon jó futballt játszanak. Sokszor figyelem õket és csodálom, ahogy képesek megtartani a labdákat. Érdekes összecsapás lesz."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!