Chilei bányászok az Old Traffordon

Az idén több hónapig a föld alatt rekedt chilei bányászok lesznek a díszvendégek hétfõ este az Old Traffordon.


A 33 bányász a holnap esti, Arsenal elleni találkozón megtapasztalhatja, milyen is a hangulat az Álmok színházában egy ilyen fontos találkozón, amikor is több, mint 75000 ember szurkol majd a United gyõzelmének.

A bányászok közül többen United szurkolók, mielõtt elfoglalnák majd helyüket a díszpáholyban, találkoznak majd Sir Alex Fergusonnal és a játékosokkal is.

 

 



Az egész utazás Sir Bobby Charlton ötlete volt és a Manchester szponzora, a chilei bortermelõ cég, a Concha Y Toro szervezte le.

Októberben sikerült felhozni a bányászokat, amikor is egyesével egy erre a célra kialakított kapszula segítségével mentették ki õket a két hónapos föld alatti fogságukból.

Ez a történet gyorsan a híradók vezetõ híre lett, a világ minden részén emberek milliói remélték, sikerül az azóta hõsökként tisztelt bányászokat megmenteni. A hírek szerint film is készül az egész történetrõl.

A meghívásról Sir Bobby akkor beszélt elõször, mikor õsszel Chilébe látogatott. Immár sikerült is megszervezni az utazást, így hétfõ este 33 hõssel többen lesznek az Old Traffordon.

Sky News
 


Sky News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!