Moyes: Vidic számára ez a megfelelõ idõ

A Manchester United menedzsere - David Moyes - elmondta, hogy közösen döntöttek Vidic jövõjérõl.


 A csapatkapitány szerzõdése nyáron fog lejárni és a szerb védõ bejelentette, hogy távozni fog a klubtól.

 
"Ez egy olyan dolog volt, amirõl együtt döntöttünk én és Nemanja" - magyarázta Moyes. "Úgy gondolom, hogy ez volt a megfelelõ döntés az õ számára és a klubnak is."
 
 
"Nem fogok arról beszélni, hogy mit beszéltünk meg négyszemközt, de õ elképesztõen szolgálta a Manchester Unitedet játékosként és csapatkapitányként is. Éppen ezért a szezon végéig természetesen õ lesz a csapatkapitány. Nagyszerû játékos volt számunkra és továbbra is pályára fog lépni."
 
Moyes azt is elmondta, hogy szerinte egyáltalán nincs probléma az idõzítéssel és nem aggódik amiatt, hogy ne tudnának megtartani valakit, aki minden bizonnyal el fogja hagyni a klubot.
 
"Senki nem tudja azt a kisugárzást visszaadni, amit Vida tud nyújtani" - mondta. "Õ egy nagyszerû vezetõ és mindent megtett a csapatért, amit tudott és azt várom, hogy a szezon végéig még ugyanezt fogja folytatni."
 
Moyes Vidic távozásáról /részlet/ || ManUtdFanatics.hu
 
"Biztos vagyok benne, hogy tudják az emberek, hogy motoszkál el pár dolog a fejemben, hogy vannak olyan dolgok, amiket szeretnék véghez vinni és olyanok, amelyeken idõvel változtatni akarok. De nem tudok éjjel-nappal csak ezen agyalni. Nyilvánvaló, hogy nem ez az oka a bejelentésnek. Ahogy mondtam ez egy olyan döntés volt, amit ketten, közösen beszéltünk meg. Úgy érezte, hogy ez a megfelelõ idõ számára. Mi ezt tudomásul vesszük és túllépünk ezen."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!