Fletcher: Nem vagyok alattomos játékos

A United középpályása korábbi Wenger nyilatkozatra utalva készül a holnapi mérkõzésre.


Tizenöt hónappal ezelõtt Arsene Wenger nyilatkozott a játékosról úgy, hogy szerinte teljesen anti-futball beállítottságú, aki folyamatosan szabálytalankodik.

Fletcher azonban tudja, Wenger ellentmondásos nyilatkozatai leginkább a pillanat hevében születtek és ragaszkodik ahhoz, a francia menedzser szavai célt tévesztettek.

"Nem hiszem, hogy aljas játékos lennék. Sõt tudom, hogy nem vagyok mocskos játékos!" - mondta a skót válogatott játékos.

 

 



"Minden labdát szeretnék megszerezni, ezért hajtok annyira. Néha becsúszik szabálytalanság, de ez nem rosszindulatból vagy alattomosságból történik, csupán a brit futball része."

"A játékvezetõk is használják az eszüket, látják melyik játékos próbál labdát szerezni és melyik játszik arra, hogy ellenfelének ártson."

"Amit Wenger mondott, nem lesz a gondolataimban, egyáltalán nem. A pillanat hevében mondta akkor, én pedig inkább nem is foglalkozom vele többet."

Fletcher - és szurkolók is - nagyon várja már a nagy derbiket, elõször az Arsenal ellen hétfõn, majd vasárnap a Stamford Bridgen a Chelsea ellen.

"Fontos mérkõzések lesznek, de túl korai lenne bármit levonni majd az eredményekbõl. Megnézve a tavalyi szezont, a Chelsea elleni két találkozónk nagyon fontos volt. Csoportelsõként kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligája következõ körébe, így mostmár ezekre a meccsekre koncentrálhatunk."

Daily Star 


daily star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!