Moyes a lehetséges kapitányon gondolkodik

David Moyes elmondta, hogy Nemanja Vidic nyári távozásával kiadóvá fog válni a csapatkapitányi karszalag.


A szerb játékos távozásának híre máris komoly találgatásokat indított el, hogy ki fogja átvenni a csapatkapitányi karszalagot, de a menedzser nyitottan viszonyul a szitációhoz. Jelenleg a balhátvéd Patrice Evra marad a kapitány helyettes, de másoknak is lesz alkalmuk élni a lehetõséggel.

 
"Vida marad a kapitány a szezon végéig" - jelentette ki Moyes. "Amikor õ nem játszik, akkor Patrice Evra fogja viselni a szalagot. Ha õ sem lenne a pályán, akkor Rio Ferdinand, Wayne Rooney vagy Darren Fletcher lesz a kapitány."
 
 
"Biztosra kell mennünk, hogy olyan ember lesz az új kapitány, aki tudja, hogy ez mit jelent a klub számára, milyen felelõséggel jár és mit kíván meg tõle ez a szerepkör. Úgy gondolom, hogy sok vezetõ egyéniség van az öltözõben és mindannyian élni akarnak majd a lehetõséggel."
 
"Azt mondanám, hogy aki kapja, marja. Két-három kapitányunk is volt már a sérülések miatt. Azt akarjuk látni, hogy aki viselni fogja a szalagot, annak legyenek vezetõi képességei, és nem csak a pályán, hanem azon kívûl is. Elég nagy a sorbanállás a Manchester United kapitányi karszalagjáért."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!