Az Ágyúsok legyõzése inspirálja Moyes-t

A Fulham elleni csalódás után David Moyes arra törekszik, hogy csapata a szezon egyik legjobb eredményét érje el, ezzel segítve saját magát talpra állítani.


A Vörös Ördögöknek szerda este esélyük lesz arra, hogy duplázzanak az Arsenal ellen, vagyis egy szezonon belül kétszer is legyõzzék a londoni gárdát, miután novemberben az Old Traffordon kemény küzdelemben sikerült legyõzniük Arsene Wenger csapatát. Akkor Robin van Persie fejese elegendõ volt arra, hogy a manchesteriek legyõzzék a holland csatár korábbi klubját és Moyes reméli, az akkori meccs eredménye segít inspirálni csapatát ezúttal is.

 

"Mindig jó eredményt próbálunk elérni ellenük. A szezon korábbi szakaszában az Old Traffordon jó eredményt értünk el ellenük és megpróbáljuk ismét megtenni" - mondta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján.

 

 

"Több mérkõzésen is jobban játszottunk, de akkor, azon a meccsen mi szereztük az egyetlen gólt, ami olykor a különbséget jelenti. Odamegyünk, azt játszuk, amit tudunk, top csapat vagyunk és remélhetõleg ezt meg tudjuk mutatni. Jól fogunk játszani és mindent megteszünk a három pont begyûjtéséért."

 

Vasárnap, a mérkõzés ráadásának végén Darren Bent fejesgólja révén a Unitednek nem sikerült három pontot szereznie és mindez még élénken él az emlékezetben, de a menedzser hajthatatlan, hogy a csapat az erõfeszítése miatt sokkal többet érdemel.

 

"Csak továbbra is a megfelelõ dolgokat kell tenni, mi azt tesszük. Csak az kell, hogy folytassuk azt, amit eddig tettünk és változni fog a szerencse, ez nem kétséges."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!