Young: Javítani kell

Ashley Young szerint mind a Manchester Unitednek, mind az Arsenalnak a javítás lehetõségét jelenti a ma esti bajnoki rangadó.


 A hétvége folyamán azt láthattuk, hogy a Vörös Ördögök az utolsó pillanatokban dobtak el két pontot a Fulham elleni találkozón, míg az Arsenal liverpooli vendégszereplése alkalmával 5-1-es vereséget szenvedett bajnoki riválisától.

 

Mindezen történések oda vezettek, hogy egyes szakártõk úgy vélik, a United Bajnokok Ligáját érõ helyezésérõl szõtt álmok és az Ágyúsok bajnoki címrõl való ábrándozásai erõsen veszélybe kerültek.

 

"Nyilván most nagy csalódottság és frusztráció van, de a szellemiség és karakter, ami ezt a klubot jellemzi azt jelenti, hogy mindig vissza akarunk vágni" - mondta Young az MUTV-nek.

 

 

"Nincs erre jobb lehetõség, mint hogy a top négy egyike ellen tegyük. Biztos vagyok abban, hogy úgy tudunk nekimenni a mérkõzésnek, ahogy tettük korábban a szezon különbözõ szakaszaiban, akkor elhozhatjuk a három pontot. De mindig vársz választ is egy csapattól, amelyik komoly verésbe szaladt bele. Megpróbálják majd jóvá tenni - fõleg mivel otthon lesznek és a United ellen játszanak."

 

"Biztosan rendbe akarják tenni a dolgokat, mi pedig azt szeretnénk, hogy változzanak a dolgok és rendbe tegyük dolgainkat. Úgy akarunk oda menni, hogy azt nyújtsuk, amire képesek vagyunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!