Cleverley: Igazságos döntetlen

Tom Cleverley úgy érzi, a döntetlen igazságos eredmény volt szerda este az Emirates-ben.


Az Ágyúsok néhányszor védésre kényszerítették David de Geát és egyik helyzetüknél a gólvonalról kellett mentenie Antonio Valenciának, míg a másik kapu elõtt Robin van Persie került közel kétszer ahhoz, hogy betaláljon egykori csapatának hálójába.

 

Végül azonban mindkét gárdának be kellett érnie az egy ponttal, bár Cleverley úgy érzi, csapata valószínûleg eleget tett a gyõzelemért is.

 

"Ez egy nagyon fair eredmény" - mondta Tom az MUTV-nek. "Úgy éreztük, nyerhettünk volna, de a kapusuk néhányszor jól hárított. Mindkét irányba elmozdulhatott volna a mérleg nyelve, de végül fair eredmény született."

 

"Innentõl kezdve minden meccsünket meg kell nyerni, ráadásul a Liverpool utolsó pillanatban szerzett gyõzelme [a Fulham ellen] csalódást jelentett számunkra. Ez az eredmény nem a világ legrosszabb eredménye volt, de el kell kezdeni nyerni a meccsinket."

 

Cleverley elismerte, Robin van Persie álomszerû kezdést adhatott volna a csapat számára - a holland csatár Artetától elcsent labdából indult meg, majd lõtt kapura, de Szczesny hárított - ám Cleverley nem akar ujjal mutogatni senkire.

 

 

"Senki nem hibáztatja Robint a kihagyott helyzetekért, hiszen oly sok gólt lõtt nekünk már idén. Máskor bementek volna ezek. Ha valamelyik helyzete bement volna, azzal változott volna a mérkõzés irama és kontrákból betalálhattunk volna még."

 

Clev elégedett azzal, hogy csapata nem kapott gólt, fõleg mivel mindenki tudja, az Arsenal igen sok gólt szerez az utóbbi idõben.

 

"A második félidõ 5-10 percét leszámítva nem éreztem azt, hogy gólt kaphatunk, Rio és Vida fantasztikusan teljesített. Tisztázásaik, tapasztalatuk sokkal könnyebbé teszi a dolgot, mert sokat beszélnek hozzánk hátulról és ez az, amit a többiek megtanulhatnak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!