Segíteni fog az edzõtábor

A Manchester United középpályása, Tom Cleverley reméli, hogy a meleg égövi edzõtáborozás új erõt ad a csapat számára a szezon hajrájára nézve.


Az angol középpályás játékos fontos fogaskerék volt a manchesteri védelemben szerdán este, amikor gólnélküli döntetlent játszott csapata az Arsenal otthonában. A találkozót követõen a keret néhány napra a közel-Keletre utazik, hogy meleg körülmények között tréningezzen.

 

"El fogunk utazni most és öt jó napunk lesz, miközben meleg környezetben edzünk, ami összekovácsol minket és remélhetõleg jót tesz nekünk a végjátékra" - mondta Cleverley a ManUtd.com-nak.

 

"Az ilyen edzõtábor jót tesz az erõnlétnek is, valamint azzal, hogy együtt vannak a srácok, a csapaton belüli kötõdések és a csapatszellem is jobbá válik. Tavaly is volt ilyen és segített is nekünk - reméljük, hogy ezúttal is ugyanolyan hatással lesz."

 

 

A United útja az Emirates-ben elért kemény döntetlent követi, amibõl - Cleverley szerint - pozitív dolgokat vehetnek a játékosok annak ellenére is, hogy nem sikerült megszerezni a három pontot, amire vágytak.

 

"Növelhetjük önbizalmunkat azzal a ténnyel, hogy egyáltalán nem tûnt úgy, kikaphatnánk. Szilárdan álltunk és klasszikus idegenbeli Manchester United-teljesítménynek tûnt ez, amint kontrákkal sebezzük az ellenfelet."

 

"Sajnos a gól nem jött össze. Többet volt náluk a labda, de a legnagyobb lehetõségünk nekünk volt, úgyhogy azt mondom, igazságos eredmény született."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!