Janko tisztában van a hagyományokkal

Saidy Janko nagyon várja már az újabb Ifjúsági FA-kupa fellépést azok után, hogy megismerte, mennyire is fontos ez a sorozat a Manchester United számára.


Az FC Zürich-tõl nyáron érkezõ fiatal játszott a Burnley és a Leicester City elleni megelõzõ fordulókban és az U18-asok vezetõje, Paul McGuinness megismertette vele ennek a versenysozoratnak a presztízsét. Miután hétfõn az Old Traffordon remekelt a West Ham elleni U21-es bajnoki találkozó alatt, a Huddersfield Town elleni Ifjúsági FA-kupa mérkõzésen is pályára léphet pénteken.

 

"Mindig nehéz fejben felkészülni a különbözõ szintekre, de az Ifjúsági FA-kupa nagyon fontos a klub számára" - mondta Saidy. "Remek alkalom arra, hogy megmutassam magam és ha a csapatnak segíteni tudok, az jó is."

 

"Paul elmagyarázta a sorozat történelmét, ami beivódott mostanra. A Burnley elleni elsõ meccsen nem igazán jöttem rá, mennyire fontos ez a sorozat a klubnak, de már kicsit jobban ismerem ezt."

 

 

A jobb bekk - aki elõrébb is képes játszani - a szezon korábbi szakaszában nagyszerûen játszott az európai porondon és az U19-es csapatban nyújtott teljesítményével Paul Scholes dicséreteit is vonzotta.

 

"Saidy fantasztikus volt, amióta bejött és úgy tûnik, fényes jövõ áll elõtte" - lelkendezett Scholesy az Inside Unitednek. "Remélhetõleg eljut az elsõ csapatig."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!