Rooney sokat vár az edzõtábortól

Wayne Rooney szerint az Emirates Stadiumban megszerzett pontot fel kell használni arra, hogy a következõ hónapban több pozitív eredményt érjen el a Manchester United.


 A második helyen álló Ágyúsok ellen csodás védekezéssel sikerült pontot szerezni, sõt, közel is volt a csapat a három pont megszerzéséhez, amikor Robin van Persie fejesét a hazaiak kapusa végül a lécre tudta tolni.

 

A 2014-es év pocsék rajtja után Rooney reméli, hogy az észak-londoniak otthonában szerzett pon egy jó sorozat kezdete volt így a Bajnokok Ligája folytatása, valamint a Liverpool és a Manchester City elleni bajnokik elõtt.

 

"Nehéz meccsek jönnek a BL-ben és a bajnokságban is, de nagyon várjuk ezeket" - mondta Rooney a ManUtd.com-nak.

 

"Úgy gondolom, rendben voltunk [szerdán], tisztességes pontot szereztünk. Az Arsenal nyilvánvalóan egy jó csapat, de igazán jól védekeztünk és talán be is vághattunk volna nekik abból a pár helyzetbõl, amint volt."

 

"Az Arsenal otthonában mindig jó eredmény egy pontot szerezni. Önbizalmat kell meríteni ebbõl. A szezon során mindig megindultunk, majd megálltunk, de reméljük, hogy ebbõl tudunk építkezni."

 

"Van egy kis szünetünk a következõ meccsünk elõtt most, remélhetõleg sikerült jól felkészülnünk az elkövetkezendõ nagy meccsekre."

 

 

Felkészülvén a meccsekre, a Vörös Ördögök maguk mögött hagyták a zord, angliai idõjárást és néhány napig meleg körülmények között edzenek és építik a csapaton belüli kötõdéseket.

 

"Jó dolog, hogy együtt vagyunk" - folytatt a csatár. "Amikor otthon vagy, elmész edzésre, majd hazamész a családhoz, de ezeken az utakon, mint ez is, együtt tréningezel a srácokkal, majd velük töltöd az idõt is. Mindannyiunknak jó, hogy együtt lehetünk."

 

"Ez más környezet számunkra, bízunk benne, hogy lesz néhány remek edzésünk és felkészülten térünk majd vissza a [Crystal] Palace elleni meccsre [február 22.] és a Bajnokok Ligája kezdetére."

 

Rooney és csatártársa, Robin van Persie teljes felépülésével a szurkolók abban bíznak, hogy - Juan Matával kiegészülve - a támadókettõs játéka továbbra is nagyszerû lesz.

 

"Nagyon izgalmas" - felelte Rooney, amikor arról kérdezték, milyen a két kiválósággal együtt játszani. "Juan érkezésével egy újabb világklasszissal bõvült a keretünk. Idõbe telik - mindig kell egy kis idõ minden egyes játékos számára, hogy kötelékek alakuljanak ki nála, de reméljük, hogy mindannyian gólokat kezdünk szerezni, sikerekhez vezetve a Unitedet."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!