FAYC: Huddersfield 2-1 United

A Huddersfield Town kiütötte a Manchester Unitedet az Ifjúsági FA-kupából, miután James Wilson találata kevésnek bizonyult az üdvösséghez.


 Minden gól az elsõ játékrészben esett, Paul McGuinness csapata azonban képtelen volt felállni a hátrányból, a második félidõben csupán a csapatkapitány, Wilson egyetlen helyzete volt említésre méltó esemény.

 

Nagyrészt eseménytelen 14 perc telt el, miután a Vörös Ördögök hátrányba kerültek, amikor a labda Ben Atkinson elé került, a játékos pedig higgadtan lõtt az alsó sarokba Joel Castro Pereira mellett.

 

Andreas Pereira gyorsan reagálni próbált, ám távoli lövése jóval kapu fölött hagyta el a játékteret, majd Joel Castronak kellett védenie, meccsben tartva csapatát, amikor Ben Holmes és Atkinson helyzeteinél hárított. Matthew Willock felívelt labdájára Wilson csapott le, megharcolt védõjével, majd kíméletlenül vágta a játékszert a hosszú alsóba, kiegyenlítve az állást.

 

A hazaiak azonban visszavették a vezetést, a játékvezetõ szerint Ben Barber visszahúzta a büntetõterületen belül Jake Charles-t. A legendás John Charles unokája könyörtelenül értékesítette a tizenegyest. Ismét Pereira próbálkozott, de szabadrúgása nem talált kaput.

 

Fordulás után Joel Castro volt elfoglaltabb kapus, elõször Charles kísérleténél kellett hárítania, majd Kedesh Goddard jutott túl Callum Evans-en, de lövése a kapusban halt el.

 

1385 szurkoló elõtt - köztük egy igen hangos manchesteri kontingens is helyet foglalt - a United csak szenvedett, nem tudott helyzetket kialakítani, míg aztán Evans labdáját követõen Wilson törhetett kapura, de Guthrie kapus lábbal hárított. A csatár ismét megmutatta sebességét ennél a helyzetnél is.

 

A találkozó végén még Charles elõtt adódtak helyzetek, aki Frankie Bunn csapatába olykor igazi minõséget hozott, de végül nem talált be újból. A United elsõ alkalommal szerepelt a John Smith Stadiumban, de csalódottan kellett távozniuk a fiatal manchesterieknek, akik így nem csaphatnak össze a Manchester City-vel.

 

 

FA Youth Cup

Huddersfield Town 2-1 Manchester United

John Smith Stadium, 1385 nézõ

 

United: J.Pereira - Evans, Ioannou(Mitchell 65.), Borthwick-Jackson, Barber(Rashford 84.) - Janko, Goss, Willock, A.Pereira, Harrop - Wilson 

Nem használt cserék: Henderson, Riley, Redmond.

 

Gólszerzõ: Atkinson 14', Charles 40' (11-es) illetve Wilson 26'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!