Fletcher bepótolná az elszalasztott idõt

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher minden tõle telhetõt megtesz azért, hogy a betegsége miatt kihagyott majd két évet valahogy bepótolja.


A skót játékos visszatérése a Manchester Unitedbe felér egy tündérmesével, azt követõen, hogy krónikus bélproblémái okán játékospályafutása is komolyan veszélybe került, ráadásul mióta december közepén, az Aston Villa ellen újra magára ölthette a Vörös Ördögök mezét, újra fontos tagjává vált a keretnek.

 

"Hogy teljes legyek, úgy érzem, hogy be kell hoznom a kimaradt idõszakot az életembõl" - kezdte az Inside Unitednek.

 

"Mindig is abban a hitben ringattam magam, hogy jó helyzetben vagyok, és az emberek is azt mondták, 'Örülnöd kell, hogy visszatérhettél'. De én soha nem akartam, hogy csak ez lebegjen a szemem elõtt, mert nagyon veszélyes, ha az ember belehelyezkedik egy olyan pozícióba, hogy mindent elfogad."

 

"Az volt bennem mindig, hogy ha csak arra fókuszálsz, hogy boldog legyél, és megelégszel a dolgokkal, amit az élet eléd dobott, azzal nem jutsz semmire. Úgyhogy én úgy látom, hogy be kell pótolnom az elvesztegetett idõt. Szeretném megpróbálni behozni azt a két évet a karrierem végéig."

 

 

Fletcher egy olyan frusztráló idõszakot tudhat maga mögött, amely minden embert megviselt volna, de megpróbálta megfelelõen felhasználni az így keletkezett szabadidejét, félig már jövõjét szem elõtt tartva.

 

"A legnagyobb dolog, amit elértem ez idõ alatt, hogy elindultam az edzõi képzés lépcsõfokain" - tette hozzá.

 

"De hogy õszinte legyek, a legtöbb idõmet az operációkból való regenerálódás, a következõ mûtétekre való felkészülés emésztette fel. Nagyon nehéz volt, de ezen túl kellett esnem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!