Paddy sokat vár az európai sorozattól

Paddy Crerand, a United legendája nagyon várja már, hogy a Vörös Ördögök számára is folytatódjon a Bajnokok Ligája és úgy véli, a sorozat a legjobbat hozhatja ki David Moyes csapatából.


A mai napon ismét megindulnak a küzdelmek a legrangosabb európai kupasorozatban a téli szünetet követõen és az eheti nyolcaddöntõk között szerepel olyan találkozó is, amelyen a Barcelona Manchesterbe látogat, hogy megmérkõzzön a City-vel.

 

A United játékosai most tértek vissza közel-keleti edzõtáborukból és bár jelenleg a Crystal Palace elleni bajnokira figyelnek elsõsorban - szombaton kerül sor erre -, ám David Moyes csapata idén kétségtelenül a BL-ben szerepelt legjobban és érte el legjobb eredményeit eddig.

 

"Ebben a hónapban az UEFA Bajnokok Ligája visszatérését üdvözöljük és biztos vagyok az Olympiacos elleni esélyeinkben" - mondta Crerand az Inside Unitednek. "Görögország fantasztikus hely, nagyszerû az idõjárása és csodás szurkolóink vannak ott. A helyiek fantasztikus emberek, akik csapatuk mögött állnak, ezért fantasztikus hangulatnak kell lenni."

 

 

A United a megszerezhetõ 18 pontból 14-et zsebelt be, lenyûgözõ formában végezve az A-csoport élén, ez pedig csak erõsíti Crerand bizalmát abban, hogy a Karaiskakis Stadiumban, majd a visszavágót az Old Traffordon lejátszva a manchesteriek léphetnek tovább a legjobb nyolc közé.

 

"Idén kiválóak a játékosok Európában, ezért David Moyes rengeteg elismerést érdemel. Túllépni a csoporton nem könnyû, de szárnyalva megtettük. Nem lenézve a görögöket, a negyeddöntõ elérhetõ közelségben van számunkra. Onnantól kezdve pedig nem lehet tudni, mi történik majd. A klub tapasztalt ezen a téren, bármi megtörténhet ebben a sorozatban."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!