Moyes: Jót tett a szünet

David Moyes biztos abban, hogy a Manchester United játékosai profitálni fognak az elmúlt napok edzõtáborából a szezon hátralévõ részére nézve.


 A Vörös Ördögök az Arsenal otthonában lejátszott, gólnélküli döntetlennel záruló bajnoki után repültek a Közel-Keletre, ahonnan feltöltõdve tértek vissza, készen állva a holnapi, Selhurst Parkban a Crystal Palace ellen játszandó Premier League mérkõzésre.

 

Moyes a mai sajtótájékoztatóján azt is elmagyarázta, miért is volt ez a kirándulás, amit remekül eltöltött csapata: "Nagyszerû volt, hogy egy kis idõt együtt tudtunk tölteni a játékosokkal - az elsõ alkalom volt ez, hogy igazán eltölthessek pár napot a srácokkal."

 

"Edzettünk, de volt egy kevés pihenõ is, úgyhogy jó volt. Remélhetõleg profitálunk ebbõl. Biztos vagyok abban, hogy a játékosok számára elõnyös volt, hogy esélyük volt relaxálásra. Elmondanám, hogy inkább lennénk az FA-kupában, de nem vagyunk, ezért a következõ dolog az volt, hogy a maradék 12 mérkõzésre felkészüljünk."

 

 

A Sasok elleni, szombati bajnokit gyorsan közveti az Olympiacos elleni Bajnokok Ligája találkozó Görögországban, ennek eredményeként Moyes azt tervezi, kihasználja a teljes keretet az elkövetkezõ két meccset tekintve, ám egyiket sem veszi könnyedén.

 

"Gyõzni akarunk [a Palace ellen]" - folytatta a menedzser. "Kedd este egy újabb nagy meccsünk lesz. Holnap 18:30-kor játszunk, majd kedden este. Ez van, de készen állunk."

 

"Olyan csapat van itt, amely mindig hozzá volt szokva a rotáláshoz. Ezért volt az, hogy rengetegszer volt erõs a United a szezon végén - hiszen a játékosok nem játszottak minden meccsen."

 

"Ezért ha jöttek a nagy meccsek a végén, õk frissek voltak. Szerencsések vagyunk a keret miatt, amellyel meg tudjuk ezt tenni. Mindenkinek megpróbáltunk lehetõséget adni, hogy megmutassa, mire is képes, ami nagyon fontos akkor, amikor új menedzser kerül egy klub élére."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!