Moyes tiszteli Pulis-t

Mielõtt ellátogatna csapatával a Selhurst Parkba, David Moyes elmondta, hogy mennyire tiszteli a Crystal Palace menedzserének, Tony Pulis-nak a munkásságát.


A Vörös Ördögök egy olyan csapattal fognak szembe nézni a Sasok személyében, akik kiváló formában vannak amióta Pulis átvette az irányítást Ian Holloway-tõl, és a United menedzsere tisztában van vele, hogy egy olyan klub fogja õket kemény teszt elé állítani amelyet már sokan leírtak abból a szempontból, hogy nem lesznek képesek bent maradni a Premier League-ben.

 
"Soha nem lennék tiszteletlen egyetlen menedzserrel sem, ráadásul Ian Holloway zseniális munkát végzett a csapattal, ugyanis feljuttatta õket és elindította õket azon az úton amin most járnak" - mondta Moyes a mérkõzés elõtti, pénteki sajtókonferencián. "A szurkolók is támogatják õket."
 
 
"Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Tony Pulis megmutatta a tapasztalatát. Amikor a Stoke City-nél volt, sokan leírták, de nem sokkal az érkezése után máris sokakra rácáfolt. Az eredmények számítanak, és csak meg kell nézni, hogy eddig hol volt a Crystal Palace és hol van most. Tony-nak csak az eredmények fontosak, és ezeket nagyon jól megtudja szerezni."
 
"Tony csapatai mindig is jól szervezettek, és jól képzettek voltak" - folytatta Moyes. "Világosan elmondja a játékosoknak, hogy milyen játékot akar tõlük látni, és mit vár el tõlük. Nagyon sikeres volt a karrierje folyamán. Õ egy igazán sikeres menedzser volt eddig a Premier League-ben. Ha bent tudja tartani a Crystal Palace-t, akkor egyetlen olyan újságíró sem lesz aki azt gondolta volna, hogy megtudja csinálni. Remek munkát végez a csapatával."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!