Rooney: Nagy eredmény ez

Wayne Rooney úgy érzi, fontos volt, hogy a Manchester Unitednél legyen többet a labda a Crystal Palace ellen és kíméletlenül kihasználják lehetõségeiket, amivel végül elhozták a három pontot a Selhurst Parkból.


Miután Marouane Chamakh szabálytalankodott Patrice Evra ellen és az emiatt megítélt büntetõt Robin van Persie értékesítette, megszerezve ezzel a vezetést csapatának, Rooney szép lövéssel vette be a bal felsõ sarkot, bebiztosítva a gyõzelmet.

 

"A mai nagy eredmény volt számunkra" - mondta a csatár a meccs után. "Tíz napja nem játszottunk, szóval fontos találkozó volt ez. Remek gyõzelem volt, jól játszottunk, jól járattuk a labdát. Jó gyõzelem volt ez."

 

"Nehéz volt. Jól járattuk a labdát és több lehetõséget is kialakíthattunk volna" - mondta a Sky Sports-nak. "Összességében kézben tartottuk a meccset és tudtuk, ha szerzünk egy gólt, másodikat is szerezhetünk, amivel lezárhattuk a mérkõzést. Ez mindig fontos dolog, de nehéz volt megszerezni az elsõt, ám szerencsére Robin bevágta a tizenegyest. Sikerült megszereznünk a másodikat is és szerencsére jött a három pont."

 

 

Karácsony óta elsõ gólját szerezte Rooney. Evra beadása után lenyûgözõ lövéssel vette be a felsõ sarkot. A United tizese ragaszkodott ahhoz, új szerzõdésének aláírása nem befolyásolta teljesítményét.

 

"Csak próbáltam jól teljesíteni a csapatban és próbáltam segíteni a gyõzelem megszerzése érdekében. Függetlenül attól, aláírtam szerzõdés hosszabbításomat vagy sem, mindig 110%-ot próbálok kiadni magamból a pályán, ezt tettem. Gólom elõtt jól jött a labda. Tudtam, ha megfelelõen találom el, esélyem van a gólra. Szerencsére bement."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!