Moyes: Megérdemeltük a gyõzelmet

David Moyes úgy véli, hogy a Manchester United teljes mértékben megérdemelte gyõzelmét a Crystal Palace felett.


Bár a Vörös Ördögök végig uralták a játékot, de igazi áttörést csak Robin Van Persie tizenegyes találata hozott a vendégek számára, melyet Patrice Evra harcolt ki csapatának, majd pár perccel késõbb Wayne Rooney állította be a 2-0-s gyõzelmet.

 
Moyes szerint a Palace védelme kemény teszt elé állította gárdáját, de úgy véli, fiai maximálisan megérdemelték, hogy elhozzák Londonból a 3 pontot. 
 
"A Tony Pulis vezette Crystal Palace-t legyõzni nem a legkönnyebb feladatok közé tartozik" - mondta Moyes a Sky Sportsnak.
 
"A Premier League-ben mindig sokat számít melyik csapat lövi az elsõ gólt. Szerencsére nekünk sikerült egymás után kettõt is szereznünk. Remekül játszottunk, több helyzetünk is volt, és megérdemeltek voltak a gólok is."
 
Wayne Rooney távoli bombájával már csak 40 találatra van Sir Bobby Charlton rekordjától, jó úton haladva ahhoz, hogy a United történelmének gólkirálya legyen. Moyes nem gyõzte dicsérni a játékost és boldog, hogy Rooney szerzõdésének meghosszabbításával történelmet írhat az Old Traffordon. 
 
 
"A  második gól gyönyörû volt. Remekül vette le Patrice labdáját Wayne, és egy fantasztikusan kivitelezett befejezést láthattunk tõle. Õ egy nagyon fontos eleme a csapatnak, ha belegondolunk ennyi pénzért nehéz lett volna találni bárkit is, aki tökéletesen tudná õt pótolni. Minden nagy tehetséget meg kell fizetni. És õ itt van már hosszú évek óta, hétrõl hétre pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Wayne a klub egyik legjobb játékosa. Itt nõtt fel a szurkolók szeme elõtt. Láthatták évrõl évre hogyan fejlõdött. Értékelnünk kell a teljesítményét. Boldog vagyok, hogy a jövõben is számolhatunk vele, mert õ az a fajta srác, aki még mindig jobb, és jobb akar lenni." 
 
"Nagy kihívás elõtt áll. (Sir Bobby rekordjának megdöntése) Hihetetlenül jól játszott ebben a szezonban, reméljük sikerül megõriznie a formáját és még sok gólt fog szerezni, hogy minél hamarabb elérje a célját."
 
"Amióta a klubhoz érkeztem, nem volt vele semmi probléma. Keményen végezte a dolgát, és azt hiszem a teljesítményével kiérdemelte a vezetõség által elé tett szerzõdést. Új csapatot építünk, szeretnénk, ha elégedettek lennének a játékosaink, szeretnénk megtartani a legjobbakat, ezt az igazgatótanács és a klubtulajdonosok is maximálisan támogatják."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!