Rooney bízik a United támadó négyesének erejében

Wayne Rooney reméli, hogy a Manchester United izgalmas támadó kvartettje egyre erõsebb teljesítményre lesz képes a jövõben.


Elsõ alkalommal kezdett együtt a United négyese, és az eredmény egy 2-0-ás gyõzelem volt a Selhurst Parkban. A rajongók által már hõn áhított Wayne Rooney, Robin van Persie, Juan Mata és Adnan Januzaj támadó kvartett végre akcióba lendülhetett, és igazán biztató jeleket mutatott együttmûködésük. 

 
"Keményen dolgozunk az edzéseken. Fejlesztjük a képességeinket, a labdatartást, a helyezkedést, a helyzet kidolgozásokat gyakoroljuk, és próbáljuk ezeket a legjobban kivitelezni az összjátékban. Ez ma elég jól sikerül, de még nem volt tökéletes, viszont elégedett vagyok, mert jó úton haladunk."
 
 
Rooney bombagólja remek önbizalom növelõ, a keddi Bajnokok Ligája találkozóra az Olympiakos gárdája ellen.
 
"Néha nehéz tökéletesen követni egymást, de most remek összhangban voltunk. Kedden egy nagy kihívás vár ránk. Tovább kell jutnunk a Bajnokok Ligájában. Nehéz lesz, de a Palace elleni mérkõzés remek elõkészítés volt a számunkra, a gyõzelem pedig mindannyiunkat doppingol. Készen állunk az Olympiakos ellen."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!