Kagawa: Fontos az elsõ meccs

Shinji Kagawa szerint egy jó eredmény kedden, az Olympiacos otthonában rengeteget jelentene a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe jutás szempontjából.


 Kagawa bízik abban, hogy ismét pályára léphet holnap, európai meccsen hatodik alkalommal ebben a szezonban azok után, hogy a január 22-én lejátszott, Sunderland elleni Ligakupa találkozó óta nem szerepelt.

 

A japán játékmester szeretné, hogy a United tovább meneteljen idén annál, mint tette az a középpályás elsõ manchesteri szezonjában, amikor a legjobb 16 között a Real Madrid megállította a csapatot. Ám kemény összecsapásra számít a Karaiskakis Stadiumban, ahol az Olympiacos az idei szezon során lejátszott 19 mérkõzésébõl csupán egy alkalommal szenvedett vereséget.

 

 

"Ha eljutsz a sorozat ezen szakaszáig, nem engedheted meg magadnak, hogy elcsússz vagy kiess" - mondta Kagawa a ManUtd.com-nak. "Az idegenbeli mérkõzés nagyon fontos - jó eredményt kell elérnünk ott. Sok tapasztalt játékosunk van a keretben, akik remélhetõleg segítenek ennek elérésében."

 

"Tavaly a legjobb 16 között fejezõdött be számunkra a Bajnokok Ligája küzdelemsorozata, idén tovább szeretnénk menetelni."

 

"Az Olympiacos jó csapat és ebben a sorozatban nincs könnyû meccs - ezt mindannyian tudjuk. Úgyhogy úgy fel kell készülnünk, amennyire csak lehet."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!