Jones és Evans nem utazott el

Phil Jones és Jonny Evans nem utazott el Görögországba, ahol a Manchester United holnap az Olympiacos csapatával játszik Bajnokok Ligája nyolcaddöntõt.


Mindkét védõ február 1-én játszott utoljára, amikor a United 2-1-es vereséget szenvedett a Stoke City-tõl. Pontosabban Jones agyrázkódást szenvedett, amikor ütközött Jonathan Walters-szel, míg Evans combizma sérült meg azon a találkozón.

 

Ma este Athénban, a holnapi találkozó elõtti sajtótájékoztatón David Moyes megerõsítette, hogy a páros nem utazott a csapattal és arról is beszélt, miért is várja nagyon a meccset.

 

"Mindenki itt van, de Jones és Evans nem utazott el" - mondta a menedzser. "Nagyon várom már a meccset. Szerencsém volt látni az Arsenalt és a Bayern Münchent és igazán élvezem a Bajnokok Ligája találkozóit."

 

 

"A továbbjutás volt az elsõ és legfontosabb dolog. A csoportelsõség csak egy bónusz volt. Már nagyon várom ezt, nagyon kemény mérkõzés, hiszen az Olympiacosnak kiváló eredményei vannak itt és tudjuk, igen jól kell játszanunk, hogy továbblépjünk."

 

"Az Olympiacos nagyon jól játszott a PSG és a Benfica ellen is. Nehéz csoportból léptek tovább és nagyszerû hazai mérlegük van. Tudjuk, hogy nehéz esténk lesz. Remek szurkolótáboruk van. Messze nem lesz ez könnyû összecsapás."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!