Rooney: Egy nem elég

Wayne Rooney, a Manchester United csatára nem elégszik meg egy BL-gyõzelemmel és eltökélt, hogy idén végigmenjenek a sorozatban.


Rooney 2008-ban emelhette magasba a legrangosabb európai kupasorozat trófeáját, miután a moszkvai Luzhniki Stadiumban drámai büntetõpárbajt követõen legyõzték a Chelsea-t. Azóta még kétszer volt közel a végsõ gyõzelemhez, de mind 2009-ben, mind 2011-ben Pep Guardiola Barcelonája megállította õt és a Vörös Ördögöket.

 

Az Olympiacos elleni nyolcaddöntõ elsõ mérkõzésének elõestéjén a 28 éves csatár arról beszélt, miért is éhesebb méginkább az európai sikerre.

 

"Mindig nyerni akarsz" - mondta Wayne riportereknek a Karaiskakis Stadiumban. "Egy soha nem elég, különösen ennél a klubnál. Állandóan meg kell próbálni bejutni a döntõkbe. Hihetetlen érzés az, amikor megnyered a trófeát."

 

"Nincs olyan ok, ami miatt egynél meg akarnál állni. Minden évben gyõzni akarsz. Ez persze lehetetlen, de ha bejutnánk a döntõbe, az nagyszerû lenne. Ez egy lehetõség, hogy újabb trófeát nyerjünk. Reméljük, meg tudjuk csinálni."

 

 

Miután a megszerezhetõ 18 pontból 14-et begyûjtöttek és ezzel kényelmesen továbbléptek az A-csoportból, megelõzve a Bayer Leverkusent, a Shakhtar Donetsket és a Real Sociedadot, Rooney szerint a Vörös Ördögöknek magabiztosan kell a kieséses szakasz elé állni.

 

"Úgy vélem, rendelkezünk olyan minõségi kerettel, amellyel messzire juthatunk. A fõ cél, hogy kedden megfelelõ eredményt érjünk el, utána pedig neki kell menni a meccseknek, ahogy jönnek. Amikor a Chelsea nyert, háromszor majdnem kiestek. Csak menni kell elõre, ha jön az eredmény, ha nem. Gyõzni akarunk, hogy aztán a negyeddöntõbe jussunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!