A görögök élvezettel vágnak a párharcnak

Az Olympiacos sportigazgatója, Pierre Issa szerint csapata élvezettel vág a United elleni nyolcaddöntõnek.


A két csapat ma este a párharc elsõ meccsén csap össze. Az Olympiacos jeleneg toronymagasan vezeti hazája bajnokságát, míg a Unitednél Wayne Rooney szerzõdés hosszabbítása mellett a hétvégi, Crystal Palace elleni 2-0-s sikerrõl szóltak a hírek.

 

Az összecsapás elõtt Issa - aki az 1999/2000-es szezonban mint az Olympique Marseille játékosa szerepelt a Vörös Ördögök ellen - a ManUtd.com-nak elmondta, Görögországban nagy az izgalom a találkozó miatt és bízik csapata sikerében.

 

 

"Mindenki nagyon várja már. Nagy megtiszteltetés ilyen nagy klub ellen játszani, mint a United. Európa egyik legjobb csapatáról beszélünk. Megpróbáltunk ebben a szezonban néhány fiatal játékossal vonzó focit játszani, ezért érdekes mérkõzésnek kell lennie, nagyszerû találkozó lesz számunkra és szurkolóink számára" - mondta az igazgató.

 

Amikor Wayne Rooney és Robin van Persie megfékezésérõl kérdezték, Issa így folytatta: "Ezen dolgotunk egy ideje. Tudjuk, hogy legjobbunkat kell adjuk. Kihívás lesz ez a védõink számára, de a csapat minden tagjának keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy megállítsák az ilyen játékosokat. A tõlünk telhetõ legjobbat fogjuk tenni."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!