A United csatárduója gyõzelemre inspirál

David Moyes szerint Wayne Rooney és Robin van Persie együttes játéka növeli a Manchester United esélyeit a Bajnokok Ligájában.


A csatárpáros között kialakult partnerség már az elõzõ szezonban is láttatta erejét. Idén viszont nem volt túl sok alkalmuk az együttmûködésre, hisz mindketten sérülésekkel bajlódtak.

 
Az Olympiakos elleni találkozó elõtt Moyes arról beszélt, hogy bízik csatárpárosa erejében, mellyel közelebb juthatnak az európai dicsõséghez.
 
"Mindketten fontos játékosok, mindketten nagy dolgokra képesek, sokkal jobb eredményre számíthatunk, ha az erejük összeadódik" - mondta újságíróknak sajtótájékoztatóján Moyes a Karaiskakis stadionban.
 
"Mindketten sérültek voltak, Robin hosszabban, mint Wayne, de most már remek formában játszanak, és gólt is szereztek legutóbb, ami nagyszerû elõjel a számunkra. Õk a legjobbak, tudják mit kell tenniük a nagy pillanatokban." 
 
Rooney osztotta menedzsere örömét a legutóbbi gyõzelmük miatt, és hasonlóan bizakodva áll a Bajnokok Ligája mérkõzéshez, továbbá dicsérte holland csapattársát, van Persiet.
 
 
"Robin fantasztikus csatár, az egyik legjobb befejezõ a világon. Ahogyan a menedzser mondta, sokkal hatékonyabbak vagyunk együtt. Sajnos a sérüléseink gátoltak idén ebben bennünket, de remélhetõleg most már minden rendben lesz és együttes erõvel tudjuk segíteni a csapatot."
 
A páros sérüléseik ellenére 26 gólt szerezett együttesen eddig a szezonban, és Rooney volt a csoportkörben a legkreatívabb játékosa csapatának. 
 
"Ha mindketten pályán vagyunk gólt kell szereznünk, de a csapat minden tagjára szükség van ahhoz, hogy eredményesek lehessünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!