Moyes: Ki kell javítanunk a hibát

David Moyes elismeri, a Manchester United veresége sokkoló volt az Olympiacos gárdája ellen, de eltökélt szándéka, hogy a visszavágón kiköszörüljék a csorbát.


A Vörös Ördögök úgy érkeztek a Karaiskakis Stadionba, hogy folytatják nyerõ sorozatukat a görögök ellen, de ehelyett 2-0-s vereséget szenvedett Moyes csapata. A hazaiak két játékosa is eredményes volt, Alejandro Dominguez a 38. percben, míg Joel Campbell az 55. percben talált be a vendégek kapujába. Moyes úgy érzi, a két csapat teljesítménye közötti különbség a nem a várt módon alakult, és nem tagadja, hogy fia tegnap rendkívül gyengén teljesítettek. 

 
"Ez egy nagyon gyenge teljesítmény volt. Egyszerûen nem voltunk képesek átvenni az irányítást. Ezzel a játékkal nem érdemeltünk ki semmit ma este."
 
"Hiányzott a koncentráció, egy játékost sem tudnék kiemelni, aki jól teljesített."
 
 
"Jó formában érkeztünk ide, gyõzni jöttünk, minden rendben volt a fejekben. Egyszerûen nem tudok mit mondani, sokkolt ez a produkció."
 
"Az elsõ kapott gólunk egy szerencsétlen szituációnak köszönhetõ, de akár a kétgólos hátrányt is ledolgozhattuk volna, voltunk már ennél nehezebb helyzetben is. Hihetetlen, hogy nem voltunk képesek legalább egyetlen gólt összehozni a meccsen."
 
Az egyetlen remény a szépítésre Moyes gárdájának a három hét múlva következõ visszavágó az Old Traffordon.
 
"Mindent meg kell tennünk, ami tõlünk telik, hogy fordítsunk az eredményen. Ki kell javítani ezt a hibát, csak rajtunk múlik, élnünk kell a következõ lehetõséggel."
 
"Bár a mai teljesítményünk nem ezt tükrözte, de nincs kétségem afelõl, hogy a Manchester United több gólos gyõzelmet érhet el hazai pályán az Olympiacos ellen. Teljes mértékben vállalom a felelõsséget. Ez az én csapatom, én vezetem õket. A vereség elszomorítja a srácokat is, tudják pontosan, hogy ez a teljesítmény szinten aluli volt, de mi egy csapat vagyunk és a bajban is együtt maradunk."
 
"Nem játszottunk jól, ezt tudjuk, és ez ellen tenni fogunk. Szerencsére van még egy lehetõségünk. Remélem egy olyan kimagasló teljesítményt tudunk majd nyújtani, amivel megfordíthatjuk az eredményt. Már alig várom a visszavágót, bízom abban, hogy sikerül egy olyan remek estét szereznünk az Old Trafford közönségének, amilyet a múltban is megszokhattak a Vörös Ördögöktõl."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!