Crerand: Képesek leszünk fordítani

A Manchester United legendája, Paddy Crerand érthetõen dühösen nézte egykori csapata görögországi teljesítményét, de hisz abban, hogy a Vörös Ördögök fordítani tudnak és az Old Traffordon le tudják gyõzni az Olympiakost.


Az egykori középpályás egyetért abban David Moyesszal, hogy ez egy nagyon gyenge teljesítmény volt a United gárdájától.

 
"A játékosok is elismerik, egyszerûen nem az elvárt módon tették a dolgukat."
 
"Mindannyian meg vagyunk döbbenve. A Crystal Palace elleni gyõzelem után nem ezt vártuk. Ez a teljesítmény mindenkit fejbe vágott."
 
"Idegenben mindig nehezebb, nem mindegy a helyszín sem, viszont el kell ismernünk, hogy az Olympiakos remekül játszott. A közönség félelmetes volt és a hazai pálya elõnyeit teljes mértékben sikerült kihasználnia az ellenfélnek. De ez nem mentség a számunkra. Egyszerûen nem játszottunk jól, megérdemeltük, amit kaptunk."
 
Crerand azért is érzi megdöbbentõnek ezt a vereséget, mivel a Vörös Ördögök eddig rendkívül jól vették az akadályokat Európában ezt megelõzõen is, amikor például a Bayer Leverkusen 5-0-ra verték.
 
 
"Fantasztikusan szerepeltünk eddig Európában. Sokkal jobb focit játszottunk, pedig még több fronton is harcolnunk kellett."
 
"Most ismét megnehezítettük a helyzetünket, egy hatalmas meccs vár ránk az Old Traffordon és nem lesz több esélyünk szépíteni. Valahogy meg kell csinálnunk, le kell gyõznünk az Olympiakost, meg kell fordítanunk az eredményt."
 
A Vörös Ördögök legendája szerint most könnyebb helyzetben lennének, ha legalább Robin van Persie ziccere célt ért volna.
 
"Nem hiszem, hogy bárki is csalódottabb most Robinnál. Nagy lehetõség volt a kezében, sokkal jobb helyzetben lennénk most, egy 2-1-es vereséggel is."
 
"De még nem lehetetlen fordítani, különösen, ha az Old Trafford közönsége a szokásos módon a csapat mögé áll. Tudom, hogy képesek vagyunk erre, és remélem véghez is tudjuk vinni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!