Fletch és a srácok

Darren Fletcher a kamerák elé cipelte az öltözõi személyzet néhány tagját, akiket sosem láthatnak a rajongók.


Fletcher az Inside Unitednek adott interjújában szeretné bemutatni a reflektorfényt nélkülözõ és méltánytalanul keveset említett öltözõi stáb tagjait.

 
"Szeretném megismertetni a szurkolókkal a színfalak mögött dolgozó srácokat. Velük ritkán találkozhatnak a United rajongói, pedig nagyon fontos szerepük van a játékosok munkájában. Mindenben a segítségünkre vannak az öltözõben és a meccsek után. Segítenek ha rossz a kedvünk és velünk örülnek, ha jól mennek a dolgok. Fantasztikus munkát végeznek az egész szezon alatt, anélkül hogy a rajongók tudnák kik is õk. Ezért gondoltam, bemutatom õket a nagyközönségnek."
 
 
Carl Warburton (balra): Vele megbeszélhetjük a félelmeinket, fóbiáinkat. Jó pofa, beszédes srác. Nagyon örülünk, hogy itt van. 
 
Alex Wylie (balról a második): Albert Morgan nyugdíjazásával most eljött az õ ideje, régi álma teljesült, minden döntés az õ kezében van az öltözõben. Egy kicsit még javítunk majd a zenei ízlésén, és akár nagykövet is lehetne belõle.
 
Ian Buckingham (jobbról a második): A hosszú karjaival a világ legtökéletesebb szertárosa! Bármit elõkeres nekünk a legrejtettebb zugokból is. Egy igazi viccgyáros, nagy poénokat talál ki, és ha ott van, folyamatosan megy az ugratás az öltözõben.
 
Mark Ferendenus (jobbra): Õ egy új szerzemény, de olyan mintha már ezer éve ismernénk. Kiköpött Jim Ryan.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!