Kagawa: Példaképem

Minden labdarúgónak van bálványa, aki inspirálja vagy befolyásolja pályafutását. Ezúttal Shinji Kagawa mesél arról a játékosról, aki legnagyobb hatással volt rá; aki nem más, mint Andres Iniesta.


Sok játékost csodálok, de mindig Andres Iniesta volt a bálványom. Amikor 18 évesen profivá váltam, elkezdtem tanulmányozni a játékát. Hihetetlen technikás és ügyes - képes cselezni, passzolni, gólt szerezni.

 

Olyan képessége van, amivel fontos munkát képes végezni csapatának 90 percen át. Korábban rengetegszer megnéztem a játékát és szinte mindig nagyszerû teljesítménnyel rukkolt elõ nem csak klubjában, de a válogatottnál is. Az volt a célja, hogy 2010-ben Spanyolországgal világbajnok legyen és õ képes befolyásolni az olyan nagy mérkõzéseket is, amire csakis top játékosok képesek.

 

 

Mindent csodálok, amit tesz játéka során, de ami leginkább kitûnik nála, az az, ahogyan képes lefordulni labdával, képes megváltoztatni sebességét és ahogyan passzol. Elég szerencsés voltam ahhoz, hogy egy mérkõzésen ellene játszhattam, még 2012-ben egy felkészülési meccsen, amikor a Barcelona ellen szerepeltünk, ráadásul a találkozó végén mezt is cseréltünk. Nagyon különleges pillanat volt az számomra. Nagyszerû játékos, akinek mindig élvezettel nézem a játékát.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!