A menedzser Cleverley mellett áll

David Moyes szerint Tom Cleverley ragyogni fog a közelmúltban kapott kritikák után.


Angliában a héten arról írtak a lapok, hogy több ezren aláírtak egy petíciót, melynek célja az volt, hogy Cleverley ne kerüljön be a világbajnokságra utazó angol keretbe. Ezt azóta a háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Roy Hodgson, valamint az Everton menedzsere, Roberto Martinez - aki egyszer kölcsönvette Tomot, még a Wigan vezetõjeként - is botrányosnak vélte.

 

Ezúttal Moyes vette védelmébe a 24 éves középpályást és elmagyarázta, milyen fontos tulajdonságokkal bír Clev, melyek révén sikert érhet el az Old Traffordon.

 

 

"Elsõ és legfontosabb az, hogy meg vagyok lepve, amiért a média átvett valamit a közösségi hálóról és ekkora nagy ügyet csináltak ebbõl" - mondta Moyes mai sajtótájékoztatóján.

 

"Tom Cleverley egy fantasztikus, fiatal játékos, aki mindvégig fejlõdik. Nagyszerûen edz itt, olyan, aki minden reggel elsõk között van itt. A legjobbját adja edzéseken, soha nem ad 100%-nál kevesebbet."

 

"Véleményem szerint emiatt lesz õ sikeres. Ám kissé meglepõdve tapasztalom, hogy a média ilyen dolgokat átvesz a közösségi hálóról és ilyenekrõl kérdeznének engem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!