Moyes készen áll a West Brom ellen

David Moyes szerint a válogatott meccsek miatti szünet egyben elõny, de hátrány is csapata szereplésével kapcsolatban a holnapi, West Brom elleni találkozón.


A Vörös Ördögök 2-0-s, kiábrándító vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában az Olympiacos gárdájától, mielõtt a válogatott játékosok hazájuk színeiben léptek pályára barátságos mérkõzéseken készülve a nyári világbajnokságra.

 
A legtöbb játékos visszatért az Aon Training Complex-be csütörtökön, és elérhetõ lesz a WBA elleni találkozón. Moyes arra a kérdésre, hogy a válogatott játékosok felkészülése miatti szünet segítette, vagy hátráltatta a csapatot, a következõket válaszolta: "Egy kicsit mindkettõ. Egyrészt lehetõségük volt a szereplésre olyan játékosoknak, mint Darren Fletcher, vagy Chicharito és Shinji Kagawa, akinek szükségük volt a játékra."
 
 
"Másrészt hátrány is egy olyan teljesítmény után, ahogyan az Olympiacos ellen szerepeltünk, mert minél hamarabb szerettünk volna ennél sokkal jobban teljesíteni."
 
A West Brom menedzsere, Pepe Mel szintén nagy nyomás alatt van a kiesés szélén álló csapatával. Amikor Melt rengeteg kritika érte az elmúlt hetekben, és az a pletyka terjedt el, hogy félti az állását, Moyes nem késlekedett megvédeni kollégáját.
 
"Honnan vették, hogy félti az állását? Talán ezt mondta az újságíróknak? Nem hiszem. Ha pedig nem mondott ilyet, akkor ez csak egy pletyka, amivel nem kell foglalkozni."
 
"Nem hiszem, hogy veszélyben lenne az állása. Kétlem, hogy emiatt nagy nyomás lenne rajta. Nagyon meg lennék lepve, ha hat meccs után új menedzsert neveznének ki a csapat élére." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!