Moyes elégedett a teljesítménnyel

David Moyes szerint a Manchester United rossz talajon remekelt a West Brom ellen, és végig veszélyesen játszottak a The Hawthorns stadionban.


A Vörös Ördögök visszatértek Sir Alex Ferguson utolsó mérkõzésének helyszínére, majd három ponttal távoztak, és visszavágtak a szezon korábbi szakaszában elszenvedett, hazai vereségért.

 
Mivel Robin van Persie, Wayne Rooney, Juan Mata és Adnan Januzaj is a kezdõcsapatban volt, számos jó megmozdulást láthattunk, de Phil Jones és Chris Smalling védekezésben nyújtott teljesítményét is megdícsérte a menedzser.
 
"Szerintem Robin és Wayne fantasztikusak voltak" - mondta Moyes. "Mata és Adnan szintén kiválóak voltak, de a remek védekezésre is szükségünk volt, úgyhogy mindent egybevéve elégedett vagyok."
 
"Nagyon gyors volt a pálya, kezdett felszáradni de nem volt egyszerû passzolni, viszont sokkal hatásosabban mentünk elõre, és eddig ezen a mérkõzésen voltunk a legveszélyesebbek a kapura. Kiemeltem, hogy többet kell támadnunk és jobban kell elõre játszanunk, és úgy gondolom, hogy ez sikerült."
 
 
"Smalling és Jones nagyon jól szerepeltek" - emelte ki Moyes. "Smalling a válogatottban is remekelt,  Jones pedig egy nagyon jó játékos. Már egy hónapja hiányzott, de játszatni akartuk, mivel nagy meccsek fognak következni. Biztosra kellett mennünk, hogy képes játszani, de mind a ketten nagyszerû munkát végeztek."
 
"Az elsõ gólnál Jones remekül fejelt, de azt megelõzõen Rafael is remek munkát végzett azzal, hogy felfutott a jobb oldalon és kiharcolta a szabadrúgást. Szerencsére Robin tökéletesen végezte el a pontrúgást, Phil pedig lehagyta a védõjét és betalált."
 
Moyes van Persie lecserélését is megemlítette, miután a csatárnak Jon Moss játékvezetõ tartott kiselõadást, amiért egy sárga lappal a neve mellett, elkaszálta Steven Reid-et.
 
"Szabálytalanság volt, de nem ért sárga lapot" - magyarázta Moyes az MUTV-nek. "Egyébként is lehoztam volna, mert 90 percet játszott a holland válogatottban a hét közben. Már a hotelben megmondtam neki, hogy a megfelelõ idõben le fogom hozni, így ez csak megkönnyítette a döntésemet. Nem engedhettem meg, hogy még egy olyan belépõt produkáljon, ami után döntést kell hoznia a bírónak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!